Tarjoiluehdotus |
Tätä banaanikakkua olen tehnyt usein pöydällä pyörineistä banaaneista. Kumppani valitteli että sivulla oli liian pitkät selitykset, reseptissä oli kuppimitat ja että se oli englanniksi, joten käänsin reseptin ja kirjasin miten minä sen leivon.
Alkuperäisessä reseptipostauksessa on paljon vaihtoehtoisia ainesosia, jos tuntuu ettei näitä aineita löydy, tai haluaa vaihtelua. Se alkaa pitkällä selostusosalla:
https://www.vegrecipesofindia.com/banana-bread-eggless-vegan-recipe
Suoraan reseptiin pääsee tästä: https://www.vegrecipesofindia.com/banana-bread-eggless-vegan-recipe/#wprm-recipe-container-139495
1,25 dl sokeria
1,25 dl öljyä
0,5 tl vanilijauhetta
0,25 tl kanelia
2-3 hyppysellistä muskottipähkinää raastettuna (tai -kukkaa murustettuna)
Hyppysellinen suolaa
3,75 dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
0,5 tl leivinsoodaa
2 rkl auringonkukansiemeniä
Suoraan reseptiin pääsee tästä: https://www.vegrecipesofindia.com/banana-bread-eggless-vegan-recipe/#wprm-recipe-container-139495
Ainekset
3 kypsää banaania1,25 dl sokeria
1,25 dl öljyä
0,5 tl vanilijauhetta
0,25 tl kanelia
2-3 hyppysellistä muskottipähkinää raastettuna (tai -kukkaa murustettuna)
Hyppysellinen suolaa
3,75 dl vehnäjauhoja
1,5 tl leivinjauhetta
0,5 tl leivinsoodaa
2 rkl auringonkukansiemeniä