2015
Perustin tämän blogin ryhtyessäni Vegaanihaasteeseen tammikuussa 2015. Olen jo aiemmin aika pitkälti kasvissyöjä, mutta syönyt välillä kalaa. Juustosta kaikkien leipien päällä luovuin jo monta vuotta sitten ja tofu ja soija ovat aika tuttuja. 2015 työskentelin arkkitehtina ja yks isoin huoli oli että ellei ehdi tehdä eväitä ja pitäis napata lounasta mukaan kaupasta, löytyykö sielä mitään vegaanista. En ole miettinyt vielä sitä jatkanko vegaanina tammikuun jälkeen, mutta sekin pitää pohtia tässä kuukauden aikana.
2020
2015 lähtien olen osallistunut vegaanihaasteeseen joka tammikuu, ja joskus uusinut haasteen heinäkuussa ja lokakuussa. En edelleenkään pidä itseäni täysin vegaanina, mutta syön pääosassa vegaanisesti. Herkut ja tarjoilut ovat pahimmat sudenkuopat. Vegaanitarjonta kaupoissa on laakentunut hurjasti viimeisten viiden vuoden aikana, nyt löytää helposti evästä jos sikseen tulee. Työskentelen kehityspäällikkönä Dodossa, ja muistan yleensä eväät kun lähden toimistolle. Tänä vuonna olen tehnyt paljon etätöitä kotona, lounaslaatikot ovat silti käteviä, silloin ei tarvitse kokata kesken työpäivän.